PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Ben jij een speurder?

Dan is deze activiteit echt iets voor jou! Speciaal voor deze winter hebben wij een aantal Scavenger Hunts voor je samengesteld, in Noord-Limburg.Trek er lekker op uit met jouw familie en ontdek de diverse plekken eens anders. Speur, zoek en ontdek ze allemaal! Je kunt dit doen op ieder moment van de dag en je hoeft niet te reserveren. Haal jouw Scavenger Hunt bij één van de deelnemende bedrijven óf download de Scavenger Hunt op deze pagina.

En...om het extra leuk te maken zijn er diverse acties waar jij aan mee kunt doen, tijdens jouw Scavenger Hunts. Kijk hiervoor bij  de Scavenger Hunt van jouw keuze: Arcen, Steyl of Venlo.

En....er volgen er nog veel meer....

 


Arcen

Scavenger Hunt Arcen

In deze Scavenger Hunt ontdek je Arcen! Maar....je ontdekt dit niet zo maar! Het vereist het nodige speurwerk en het is absoluut opletten geblazen. Deze leuke tocht door Arcen neemt je mee naar alle bijzondere plekken, het vertelt de verhalen van Arcen zoals je ze nergens vindt! Ga samen met jouw familie op pad en ontdek de geheimen van Arcen op de leukste manier! Speur er maar op los... en heb je alles goed? Lever dan jouw kaart in bij één van de deelnemende bedrijven en wie weet, win je wel 1 van de superleuke prijzen!

Arcen

Arcen

Download de Scavenger Hunt Arcen hier!

Bijlage Grootte
Winter Fonkel Scavenger Hunt Arcen 1.32 MB
Steyl

Scavenger Hunt Steyl

In deze Scavenger Hunt ontdek je Steyl! Maar....je ontdekt dit niet zo maar! Het vereist het nodige speurwerk en het is absoluut opletten geblazen. Deze leuke tocht door Steyl neemt je mee naar alle bijzondere plekken, het vertelt de verhalen van Steyl zoals je ze nergens vindt! Ga samen met jouw familie op pad en ontdek de geheimen van Steyl op de leukste manier! Speur er maar op los... en heb je alles goed? Lever dan jouw kaart in bij één van de deelnemende bedrijven en wie weet, win je wel 1 van de superleuke prijzen!

Steyl

Steyl

Download de scavenger hunt Steyl hier!

Bijlage Grootte
Winter Fonkel Scavenger Hunt Steyl 2.77 MB
Horst aan de Maas

Scavenger Hunt Horst aan de Maas

In deze Scavenger Hunt ontdek je Horst aan de Maas! Maar....je ontdekt dit niet zo maar! Het vereist het nodige speurwerk en het is absoluut opletten geblazen. Deze leuke tocht door Horst aan de Maas neemt je mee naar alle bijzondere plekken, het vertelt de verhalen van Horst aan de Maas zoals je ze nergens vindt! Ga samen met jouw familie op pad en ontdek de geheimen van Horst aan de Maas op de leukste manier! Speur er maar op los... en heb je alles goed? Lever dan jouw kaart in bij één van de deelnemende bedrijven en wie weet, win je wel 1 van de superleuke prijzen!

Horst aan de Maas; Fijn dat je er bent..!

Horst aan de Maas; Fijn dat je er bent..!

Download de Scavenger Hunt Horst aan de Maas hier!

Bergen

Scavenger Hunt Bergen

In deze Scavenger Hunt ontdek je Bergen! Maar....je ontdekt dit niet zo maar! Het vereist het nodige speurwerk en het is absoluut opletten geblazen. Deze leuke tocht door Bergen neemt je mee naar alle bijzondere plekken, het vertelt de verhalen van Bergen zoals je ze nergens vindt! Ga samen met jouw familie op pad en ontdek de geheimen van Bergen op de leukste manier! Speur er maar op los... en heb je alles goed? Lever dan jouw kaart in bij één van de deelnemende bedrijven en wie weet, win je wel 1 van de superleuke prijzen!

Download de Scavenger Hunt Bergen hier!

Bijlage Grootte
Winter Fonkel Scavenger Hunt Bergen 1.08 MB