PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Ben jij een speurder?

Dan is deze activiteit echt iets voor jou! Speciaal voor deze winter hebben wij een aantal Scavenger Hunts voor je samengesteld, in Noord-Limburg.Trek er lekker op uit met jouw familie en ontdek de diverse plekken eens anders. Speur, zoek en ontdek ze allemaal! Je kunt dit doen op ieder moment van de dag en je hoeft niet te reserveren. Haal jouw Scavenger Hunt bij één van de deelnemende bedrijven óf download de Scavenger Hunt op deze pagina.

En...om het extra leuk te maken zijn er diverse acties waar jij aan mee kunt doen, tijdens jouw Scavenger Hunts. Kijk hiervoor bij  de Scavenger Hunt van jouw keuze: Arcen, Steyl of Venlo.

En....er volgen er nog veel meer....

 


Arcen

Scavenger Hunt Arcen

In deze Scavenger Hunt ontdek je Arcen! Maar....je ontdekt dit niet zo maar! Het vereist het nodige speurwerk en het is absoluut opletten geblazen. Deze leuke tocht door Arcen neemt je mee naar alle bijzondere plekken, het vertelt de verhalen van Arcen zoals je ze nergens vindt! Ga samen met jouw familie op pad en ontdek de geheimen van Arcen op de leukste manier! Speur er maar op los... en heb je alles goed? Lever dan jouw kaart in bij één van de deelnemende bedrijven en wie weet, win je wel 1 van de superleuke prijzen!

Arcen

Arcen

Download de Scavenger Hunt Arcen hier!

Bijlage Grootte
Winter Fonkel Scavenger Hunt Arcen 1.32 MB

Deelnemende bedrijven

* i.v.m. de maatregelen Covid-19 zijn niet alle bedrijven doorlopend geopend. Check de openingstijden op de website van de ondernemer.*

Arcener Bakhuys

Arcener Bakhuys

Hotel Restaurant de Maasparel

Hotel Restaurant de Maasparel

Hoed van 't Hof

Hoed van 't Hof

Lemmen Tweewielers

Lemmen Tweewielers

La Bellefleur

La Bellefleur

't Zoete Genot

't Zoete Genot

Restaurant Sjef

Restaurant Sjef

Brasserie Alt Arce

Brasserie Alt Arce
Steyl

Scavenger Hunt Steyl

In deze Scavenger Hunt ontdek je Steyl! Maar....je ontdekt dit niet zo maar! Het vereist het nodige speurwerk en het is absoluut opletten geblazen. Deze leuke tocht door Steyl neemt je mee naar alle bijzondere plekken, het vertelt de verhalen van Steyl zoals je ze nergens vindt! Ga samen met jouw familie op pad en ontdek de geheimen van Steyl op de leukste manier! Speur er maar op los... en heb je alles goed? Lever dan jouw kaart in bij één van de deelnemende bedrijven en wie weet, win je wel 1 van de superleuke prijzen!

Steyl

Steyl

Download de scavenger hunt Steyl hier!

Bijlage Grootte
Winter Fonkel Scavenger Hunt Steyl 2.77 MB

Deelnemende bedrijven

* i.v.m. de maatregelen Covid-19 zijn niet alle bedrijven doorlopend geopend. Check de openingstijden op de website van de ondernemer.*

Brasserie 't Vaerhóes

Brasserie 't Vaerhóes

Het Ketelhuis

Het Ketelhuis

Keramiekcentrum de Tiendschuur

Keramiekcentrum de Tiendschuur

Wereldpaviljoen

Sint Michaëlstraat 6A 5935 BL Steyl
Horst aan de Maas

Scavenger Hunt Horst aan de Maas

In deze Scavenger Hunt ontdek je Horst aan de Maas! Maar....je ontdekt dit niet zo maar! Het vereist het nodige speurwerk en het is absoluut opletten geblazen. Deze leuke tocht door Horst aan de Maas neemt je mee naar alle bijzondere plekken, het vertelt de verhalen van Horst aan de Maas zoals je ze nergens vindt! Ga samen met jouw familie op pad en ontdek de geheimen van Horst aan de Maas op de leukste manier! Speur er maar op los... en heb je alles goed? Lever dan jouw kaart in bij één van de deelnemende bedrijven en wie weet, win je wel 1 van de superleuke prijzen!

Horst aan de Maas

Horst aan de Maas

Download de Scavenger Hunt Horst aan de Maas hier!

Deelnemende bedrijven

* i.v.m. de maatregelen Covid-19 zijn niet alle bedrijven doorlopend geopend. Check de openingstijden op de website van de ondernemer.*

Bergen

Scavenger Hunt Bergen

In deze Scavenger Hunt ontdek je Bergen! Maar....je ontdekt dit niet zo maar! Het vereist het nodige speurwerk en het is absoluut opletten geblazen. Deze leuke tocht door Bergen neemt je mee naar alle bijzondere plekken, het vertelt de verhalen van Bergen zoals je ze nergens vindt! Ga samen met jouw familie op pad en ontdek de geheimen van Bergen op de leukste manier! Speur er maar op los... en heb je alles goed? Lever dan jouw kaart in bij één van de deelnemende bedrijven en wie weet, win je wel 1 van de superleuke prijzen!

Download de Scavenger Hunt Bergen hier!

Bijlage Grootte
Winter Fonkel Scavenger Hunt Bergen 1.08 MB
Winactie

Lever je Scavenger Hunt kaart in en win prijzen!

Hoe werkt het? 1. Download of open de Scavenger Hunt van jouw keuze op jouw telefoon (je kunt het bestand ook direct digitaal invullen). Of haal de Scavenger Hunt op bij één van de deelnemende bedrijven. 2. Zoek alle details op de foto's en vul de naam van het gebouw of de straatnaam incl. huisnummer in. 3. Stuur jouw Scavenger Hunt oplossing per e-mail naar het e-mail adres zoals vermeld op de Scavenger Hunt of lever deze in bij één van de deelnemende bedrijven. 4. Je neemt nu automatisch deel aan de winactie! Kun je sommige foto's echt niet vinden? Volg ons dan op facebook of instagram. Hier worden hints gepubliceerd!

Prijzen

De ondernemers in onze regio hebben een aantal leuke prijzen beschikbaar gesteld: 1. 3 x een lunch/diner/ijsbonnen t.w.v. € 15,00 2. 3 x een ticket bij Missiemuseum, Incl.Koffie t.w.v. € 7,00 3. 3 x een ticket bij Limburgs schutterijmuseum t.w.v. € 6,00 4. 3 x een ticket bij Wereldpaviljoen t.w.v. € 7,00 5. 3 x een ticket bij het Ketelhuis t.w.v. € 6,00 6. 3 x een ticket bij de Tiendschuur t.w.v. € 7,50 7. 3 x een ticket bij de Jochumhof (tuin) incl. Koffie t.w.v. € 3,50

Voorwaarden

* U kunt de Scavenger Hunt kaarten inleveren vanaf 1 december 2020 t/m 1 maart 2021. * Alleen volledig ingevulde kaarten zijn geldig en maken kans op één van de prijzen. * Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor correspondentie omtrent deze actie. * U kunt de kaarten inleveren bij één van de deelnemende bedrijven of deze mailen naar het adres zoals vermeld op de Scavenger Hunt kaart. * Over de uitslag van deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd. * De winnaars van de winactie worden "live" via facebook bekend gemaakt, volg de facebookpagina van Visit Noord-Limburg om de uitslag te volgen. * Prijzen dienen binnen 3 maanden na de bekendmaking te worden opgeëist. Niet opgeëiste prijzen komen, na 3 maanden, te vervallen. * Prijzen bestaande uit cadeaubonnen en / of entreebewijzen zijn geheel 2021 geldig. * Deelname aan de winactie is uitsluitend mogelijk met een uniek adres, per kaart. * Bij het opeisen van de prijzen worden uw gegevens, zoals ingevuld op de kaart, gecontroleerd.