PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Ontdek deze magische wereld

Blink, glinster en fonkel!
In  dit dorp waan je jezelf in een sprookjeswereld!

 


Winter Fonkel Village

Arcen

Vanaf december is Arcen gehuld in een sprookjesachtige sfeer. Maak een heerlijke wandeling in het donker en geniet van de vele lichtjes. Er zijn drie Winter Fonkel Wandelroutes voor u samengesteld door de inwoners en een echte Scavenger Hunt voor het hele gezin.

Toeristische parel aan de Maas

Arcen

Landgoed Arcen 5 km

Landgoed Arcen 5 km

Barbara's Weerd

Barbara's Weerd

Winter Fonkel Scavenger Hunt: Arcen

In deze Scavenger Hunt ontdek je Arcen! Maar....je ontdekt dit niet zo maar! Het vereist het nodige speurwerk en het is absoluut opletten geblazen. Deze leuke tocht door Arcen neemt je mee naar alle bijzondere plekken, het vertelt de verhalen van Arcen zoals je ze nergens vindt! Ga samen met jouw familie op pad en ontdek de geheimen van Arcen op de leukste manier! Speur er maar op los... en heb je alles goed? Lever dan jouw kaart in bij één van de deelnemende bedrijven en wie weet, win je wel 1 van de superleuke prijzen!

 

Download hier de Winter Fonkel Scavenger Hunt

Bijlage Grootte
Winter Fonkel Scavenger Hunt Arcen 5.81 MB

Winter Fonkel Wandelroutes: Arcen

Trek er lekker op uit met het gezin. Heerlijk wandelen in en rondom Arcen. Deze 3 routes zijn voor jou geselecteerd door de inwoners van Arcen, zodat je geen enkel mooi plekje zult missen. Deel jouw foto op facebook met #visitnoordlimburg en #winterfonkeltime en maak kans op mooie prijzen!

Download hier de Winter Fonkel Wandelingen