Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Zelders Ommetje

Verken het charmante Ven-Zelderheide met het Zelders Ommetje, een wandelroute die u meeneemt door schilderachtige landschappen en rustige wegen. Deze route, die start bij de kerk in Ven-Zelderheide, begint bij het eerste knooppunt aan de Kleefseweg. 

Als u op zoek bent naar een langere wandeling, kunt u de route uitbreiden tot 16 kilometer en het prachtige landgoed Zelder verkennen. Bij het bord voor de kerk vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden. 

De Zelders Ommetje maakt gebruik van het knooppuntennetwerk van Gemeente Gennep, waardoor u eenvoudig de route kunt volgen. Voor gedetailleerde kaarten en routes kunt u terecht bij de VVV in Gennep. 

Parkeergelegenheid is beschikbaar bij de kerk in Ven-Zelderheide. Van daaruit volgt u de route in zuidelijke richting over de Kerkvonderstraat naar de Kleefseweg. 

Geniet van een ontspannen wandeling van 8 kilometer en laat u betoveren door de natuurlijke schoonheid van Ven-Zelderheide en omgeving. 

Route: 8 km

Startpunt
Kleefseweg, 6599 AK Ven-Zelderheide
Herkenningspunt
Kerk in Ven-Zelderheide
Lengte
8 km
Knooppunten
17,18,19,15,14,16,17
Parkeren
gratis parkeren bij de kerk

Average of 2 reacties.

Ingediend door KnopenLopen1sLeuk op ma, 04/18/2022 - 16:16

Permalink

Naam
Carina en partner
Beoordeling
Bericht
De knooppuntpaaltjes zijn er maar de tussenliggende pijltjes ontbreken vrijwel allemaal. Wandeling komt vooral over smalle asfaltwegen, waar behoorlijk hard gerend wordt door auto's. (17 April 2022)

Ingediend door KnopenLopen1sLeuk op ma, 04/18/2022 - 16:22

Permalink

Naam
Carina en partner
Beoordeling
Bericht
De knooppuntpaaltjes zijn er maar de tussenliggende pijltjes ontbreken vrijwel allemaal. Wandeling komt vooral over smalle asfaltwegen, waar behoorlijk hard gereden wordt door auto's.(17 April 2022) (in de eerdere reactie stond een typefout)

Route: 8 km

café, zaal en cafetaria ’t Dörp

Wilt u eens wat anders voor uw bedrijfsuitstap, bedrijfsfeest, personeelsfeest, familie-uitje, vereniging of vriendenuitstap?  Ook voor heerlijke afhaalmaaltijden en gezellig een pintje…

Lees meer
E-bikeroute Siebengewald-Bergen-Afferden
36 km | Siebengewald

Andere routes

7 km

Wandeling in de Testrik

Merselo

Lees meer
26 km

Asperges en Rozenpracht in de Maasvallei

Velden

Lees meer
28 km

Rondje aan de Maas route

Steyl

Lees meer
1 km

Struinpad Dirk Drift

America

Lees meer