PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Zomer in Noord-Limburg

Fietsen. Wandelen. Shoppen. Lekker uit eten. Op het terras. Jouw vakantie in Noord-Limburg zit vol plezier! Hier is het goed vertoeven. Kies voor een dagje Toverland of ga lasergamen bij Taurus. Ga lekker eten bij een van de restaurantjes die de dorpen rijk zijn, geniet op de terrassen aan de Maas, midden in de stad. De natuurgebieden zoals Nationaal Park De Maasduinen en de Groote Peel zijn ideaal voor wandelaars en fietsers. Of zien we jou op één van de vele zomerfestivals, braderieën of markten? Beleef jouw vakantie in Noord-Limburg: verrassend dichtbij, ongekend mooi.

Even een dagje weg?

Dat kan gewoon in Noord-Limburg! Wij zetten de leukste uitjes voor jou op een rijtje. Ontdek de leukste attracties, de mooiste musea of kies voor actie en avontuur.

De natuur in!

Lekker wandelen dat doe je in Noord-Limburg! De mooiste natuur met kilometerslange wandelpaden verwelkomt jou. Neem je picknickmand mee of maak een tussenstop bij een leuk café of restaurant voor een heerlijk stuk Limburgse vlaai of een lekker drankje.

Bourgondisch genieten

In Noord-Limburg houden we van bourgondisch tafelen. Kies voor het hipste restaurant, die gezellige brasserie of dat leuke praatcafé. Overal vind je de lekkerste gerechten op de menukaart. Met een heerlijk glas bier uit de streek, wordt het optimaal genieten. En vergeet natuurlijk niet om zoveel mogelijk ijsjes te eten. Het is tenslotte zomer:)

Lekker blijven slapen

Een dagje in Noord-Limburg is natuurlijk veel te kort. Daarom blijf je lekker overnachten! In een hotel, B&B, op de camping of een vakantiepark. Zoveel keuze dat je zeker nog een keer terug wilt komen!

Nog meer inspiratie?

In Noord-Limburg is natuurlijk nog veel meer te beleven! Ontdek alle dagjes weg, alle natuur, alle restaurants & eetgelegenheden, alle overnachtingsmogelijkheden, alle bezienswaardigheden en alle routes!

Zoveel te doen

Voor een dagje weg in Noord-Limburg vind je op deze pagina voldoende inspiratie. Plan jouw eigen dagje weg hier.

Dagje weg

Natuur

Ongelooflijk zoveel natuurschoon in Noord-Limburg. Ontdek de 4 landschappen: weiden, de Maas, stuifduinen en bos.

Natuur

Eten en drinken

Noord-Limburg is bourgondisch genieten… Noord-Limburg smaakt naar meer! Noord-Limburg is om je vingers bij af te likken!

Eten en drinken

Limburgse gastvrijheid

Overnachten in Noord Limburg betekent goed uitgeslapen voor de dag komen!

Overnachten

Bezienswaardigheden

Noord-Limburg, rijk aan bijzondere bezienswaardigheden!

Bezienswaardigheden

Routes

Routes