Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Fotografiewandeling vanaf Buitencentrum De Pelen in Ospel

Beschikbare gegevens

Wandel, geniet en fotografeer!
Tijdens de fotografiewandeling op woensdagmiddag kan je genieten van prachtige beelden in De Groote Peel; water, spiegelingen, wind en wolken en begroeiing, geven een veelheid aan vormen, structuren en kleuren. Om deze ervaring vast te houden en vast te leggen leert een Peelgids je blik op de natuur te verscherpen en zo doende de mooiste plaatjes te schieten. Je brengt de opgedane kennis meteen in de praktijk en maakt foto's van wat je tegenkomt. Natuurlijk krijg je ook informatie over de natuur en de cultuurhistorie van dit hoogveengebied. De route is twee kilometer lang en verhard, dus ook geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en rolstoelers. 

De fotografiewandeling op woensdag 14 juni start om 14.00 bij de balie van buitencentrum De Pelen. Deelname kost € 10,- per persoon, inclusief koffie/thee na afloop. Reserveren is noodzakelijk, dit kan op de website. Let op: Deze workshop richt zich op de kijk op de natuur, en gaat niet over het technische gedeelte van het omgaan met je camera.

Op woensdag 14 juni geen tijd? Op woensdag 13 september is er ook een fotografiewandeling. 

(Na)genieten in het buitencentrum
Voor of na afloop van een wandeling kan je nog heerlijk struinen door de winkel van buitencentrum De Pelen. Hier kun je terecht voor mooie souvenirs, interessante natuurboeken en smakelijke streekproducten. Bij de horeca en op het terras kun je nagenieten met een hapje en drankje. Het buitencentrum is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. 

Deelname kost  € 10,- per persoon, inclusief een kopje kruidenthee met iets lekkers erbij. Reserveren is noodzakelijk en kan via de website. 

Foto: Marijke Vaes-Schroën | Staatsbosbeheer

Gerelateerd aan dit evenement

Nationaal Park de Groote Peel
Buitencentrum De Pelen
de leukste evenementen!
Nationaal Park de Groote Peel
Buitencentrum De Pelen
de leukste evenementen!