Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Maasparken route

Laat je verrassen door de betoverende diversiteit van de "Alle Grenzen Voorbij" route, een avontuurlijke fietsroute van 28 kilometer die begint bij de Wezerweg in Well. Parkeer gemakkelijk op de ruime parkeerplaats aan de Wezerweg zuid en maak je klaar voor een onvergetelijke reis.

Deze route neemt je mee op een ontdekkingstocht langs enkele van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van de regio. Je komt langs het majestueuze Kasteel Well, een symbool van historische pracht en praal dat je terugvoert naar lang vervlogen tijden.

Vervolg je reis naar de imposante Kasteelruïne Geijsteren, waar de ruïnes getuigen van een bewogen verleden en een ongeëvenaarde atmosfeer van mysterie en grandeur uitstralen.

Onderweg kom je ook langs de rustieke Antonius Abt Kapel in Aijen, een oase van bezinning te midden van het weelderige groen. Bewonder vervolgens de natuurlijke schoonheid van de UNESCO Maasheggen, een prachtig landschap dat doordrenkt is met geschiedenis en biodiversiteit.

Eindig je ontdekkingstocht met een verkenning van Nationaal Park de Maasduinen, waar uitgestrekte bossen, schilderachtige heidevelden en glinsterende vennen op je wachten. Laat je betoveren door de serene rust en natuurlijke pracht van dit adembenemende natuurgebied.

De "Alle Grenzen Voorbij" route belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol geschiedenis, natuur en avontuur. Dus stap op je fiets, laat je leiden door het pad en ontdek de verborgen schatten van Well, Geijsteren, Aijen en de schitterende natuur van Nationaal Park de Maasduinen.

Startpunt
Wezerweg , Well
Lengte
28 km
Knooppunten
29-65-66–71–12–13–07–39–61–46–57–40-89–68–80–31–79–37–29
Parkeren
parkeerplaats Wezerweg zuid

Route: 28 km

Bezienswaardigheden

Veronique Gelato d'Italia
Tante Jet

Restaria Forest

Restaria Forest is een dynamisch bedrijf met een jong en enthousiast team. Het is er goed toeven en het biedt voor elk wat wils. Er is een uitgebreide koffie- en ijskaart én er is natuurlijk de…

Lees meer
MTB Route Bergen (groen)
26 km | Wellerlooi

Andere routes

27 km

Lange route door Landgoed Arcen

Lomm

Lees meer
32 km

Oude Maasarmroute

Meerlo

Lees meer
10 km

Kruisen- en Kapelroute

Grashoek

Lees meer
8 km

Aspergepad Superieur

Grubbenvorst

Lees meer