Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Mind Mystery

Mind Mystery is een belevingsmuseum met een verrassende twist waar jong en oud zich verbazen en verwonderen over wat de hersenen zien en de ogen zeggen. 
Een bezoek aan Mind Mystery is een unieke combinatie tussen educatie en vermaak. We leren op interactieve en zelfstandige manier hoe onze hersenen ons voor de gek kunnen houden. Met optische illusies als rode draad worden we geïnspireerd om vanuit een ander perspectief te denken.

Wat is er te doen?
Bij Mind Mystery is zowel binnen als buiten van alles te zien en te beleven rondom het thema optische illusies. Bezoek het museum en ontdek talloze hologrammen en allerlei optische kunst. Verdwaal in het spiegeldoolhof en verlies de zwaartekracht in een gigantische ruimtelijke illusie. Speel puzzels door het hele park en maak de gekste selfies en groepsfoto's in het huis op z’n kop, waar alles ondersteboven is gedraaid. Wordt groter of kleiner in de Ames room en zweef boven de grond op het plein. Een plek waar je leert dat niets is wat het lijkt en je waarnemingsvermogen op de proef wordt gesteld. Dit alles en nog veel meer bij Mind Mystery.

Voor wie is Mind Mystery een geschikt uitje?
Voor jong en oud! Het fenomeen optische illusies is zo oud als de tijd en wordt omarmd door alle generaties. Daarom is Mind Mystery een zeer geschikt uitje voor iedereen vanaf een jaar of 6. Bezoek het park dus gerust met je kleinkinderen, of nog beter, de hele familie. Wie weet, misschien leer je nog eens wat van elkaar!

Besteed ik er een hele dag?
Dat mag zeker, maar gemiddeld brengen bezoekers 2 tot 2,5 uur door bij Mind Mystery. Het is sterk afhankelijk van je nieuwsgierige aard en van hoeveel indrukken je brein kunnen verwerken. De tip is; wissel de optische illusies af met de vele mooie puzzels op het park ter ontspanning zodat je weer wat ruimte maakt voor nieuwe prikkels!

Wil je meer weten? Bezoek de website en bekijk ook zeker even de veelgestelde vragen voorafgaand aan je bezoek. Veel plezier! 
 

Openingstijden
Faciliteiten
Prijs
Prijs algemeen
1395
Prijzen
Prijzen
Kinderen leeftijd van / tot en met4 - 11
(Vanaf) Prijs kinderen p.p.€9,95
Meer prijsinformatie
  • Ticket groep (vanaf 20 personen) €11,95
  • Het park is helaas, mede door het concept, zeer beperkt rolstoel toegankelijk, vandaar dat er een aangepast tarief van €9,95 word gehanteerd

51.4717535, 6.0623729

Dichtbij

het LoopCentrum Horst
het LoopCentrum Horst
Vlaai bakken bij Brood en banketbakkerij Gerards-Steeghs sinds 1881
Vlaai bakken bij Brood en banketbakkerij Gerards-Steeghs sinds 1881
De Gortmeule
De Gortmeule

Ontdek

Toon Kortooms Park in Griendtsveen
Toon Kortooms Park in Griendtsveen
Educatief Bezoekerscentrum Huys te Moock
Educatief Bezoekerscentrum Huys te Moock
De Peelse Golf Evertsoord
De Peelse Golf Evertsoord
In den dorstigen Haen
In den dorstigen Haen
De Maaspoort Theater & Events
De Maaspoort Theater & Events
Hertog Jan Proeverij
Hertog Jan Proeverij