Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Playa Op 't plein

Beschikbare gegevens
Adresgegevens

Slagerij Arno de Best

Slagerij De Best heeft een rijke geschiedenis sinds de start in 1936. Inmiddels staat een derde generatie aan het roer: Meesterslager Arno De Best. Door de jaren heen heeft slagerij De Best met passie gewerkt aan kwaliteit en innovatie en dat blijkt uit diverse prijzen en oorkondes. 

Naast vleesspecialiteiten biedt de slagerij het hele jaar door een uitgebreid assortiment aan barbecueproducten en kant-en-klare maaltijden uit eigen keuken. Klanten kunnen zo genieten van heerlijke en gevarieerde ambachtelijke producten.

Openingstijden
Faciliteiten
Prijs
Prijzen

51.603270420038, 6.0498551

Wandel 4daagse Bergen, dag 1 Bergen

Beschikbare gegevens
Adresgegevens

Kerstival Mosaïque in Nieuw Bergen

Beschikbare gegevens
Adresgegevens

De VerduurSAMEN2030-wandelroute

Dit is een route van: verduursamen2030

De route is 6 kilometer lang en brengt je langs verschillende duurzame initiatieven van inwoners en ondernemers. De wandelroute loopt door Nieuw Bergen. De duurzame initiatieven zijn te herkennen aan de groene bordjes. Scan de Qr-code en kijk, luister of lees de verhalen. Wandel, geniet en wordt vooral geïnspireerd door de mooie initiatieven en natuur. Kijk voor meer informatie op: www.verduursamen2030.nl/route Fiets je liever? Geen probleem er loopt ook een fietsroute van 28 kilometer door de gemeente Bergen. Klik hier voor de fietsroute.

Routebeschrijving:

Start bij het duurzame initiatief 1 het Energiehuis Bergen op Keulerstraat 1.

Vertrek in de richting van het gemeentehuis en vervolg de route in noordelijke richting (richting Afferden) op de rijksweg naar de Flammert.

Ga rechtsaf de Flammert op en neem hier direct de 1e weg rechts, om vervolgens de weg links in te slaan. Aan de rechterzijde bevind zich het duurzame initiatief 2 Meldon Plastics op de Flammert 1102.

Vervolg de route door op de volgende kruising rechtsaf te slaan en daarna op de t-splitsing linksaf te slaan. Het duurzame initiatief 3 de Gemeentewerf bevindt zich aan de rechterzijde op de Flammert 1028. Aan de overzijde bevindt zich het duurzame initiatief 4 Voetbalvereniging RKVV Montagnards op de Flammert 1047. Wandel hiervoor de inrit van Sportpark de Venhorst op tot het hek van de voetbalvereniging, hier hangt het Qr-bordje.

Vervolg de route door de Siebengewaldseweg over te steken de Van Bergenstraat in. Ga aan het einde linksaf. Het QR bordje van het duurzame initiatief 5 Destion staat aan de rechterkant bij de Baron de Liedelstraat.

Draai vervolgens rechts de Baron de Liedelstraat in en vervolg de route door aan het einde van de straat op de t-splitsing rechtsaf de Oude Baan op te gaan. Draai, voordat je de bebouwde kom uit fietst scherp naar rechts de Valkstraat in door tussen de hekjes door te gaan. Na circa 200 meter bevind zich aan de linkerzijde het duurzame initiatief 6 Frans Goossens op Valkstraat 4.

Ga aan het einde van de weg naar rechts en direct weer links de Vogellaan op. Deze laan gaat over in de Jeroen Boschstraat en Raadhuisstraat waardoor je weer op het Mosaïque uitkomt en rechts het Energiehuis weer zichtbaar is, dit is het einde van de route.

qr

 

Startpunt
Keulerstraat 1, 5854 BV Nieuw Bergen
Lengte
6 km

Route: 6 km

De VerduurSAMEN2030-fietsroute

Dit is een route van: verduursamen2030

De route is 28 kilometer lang en brengt je langs verschillende duurzame initiatieven van inwoners en ondernemers. Tegelijkertijd voert de route je door een aantal van de mooiste plekken van de Maasduinen, zoals de heide en het Leukermeer. Fiets door de groene omgeving en geniet van het mooie Bergse landschap. De duurzame initiatieven zijn te herkennen aan de groene bordjes. Scan de Qr-code en kijk, luister of lees de verhalen. Fiets, geniet en wordt vooral geïnspireerd door de mooie initiatieven en natuur. Kijk voor meer informatie op: www.verduursamen2030.nl/route Wandel je liever? Geen probleem er loopt ook een wandelroute van 6 kilometer door Nieuw Bergen. Klik hier voor de wandelroute.

Routebeschrijving:

Start bij het duurzame initiatief 1 het Energiehuis Bergen op Keulerstraat 1.

Vertrek in Noordelijke richting en sla rechtsaf op de Siebengewaldseweg. Sla vervolgens linksaf De Flammert op. Het duurzame initiatief 2 Voetbalvereniging RKVV Montagnards op de Flammert 1047. Fiets hiervoor de inrit van Sportpark de Venhorst op tot het hek van de voetbalvereniging, hier hangt het Qr-bordje. Aan de overzijde bevindt zich duurzame initiatief 3 de Gemeentewerf op de Flammert 1028.

Vervolg de route door de eerstvolgende weg rechtsaf te slaan en vervolgens op de kruising linksaf te slaan. Aan de linkerzijde bevind zich het duurzame initiatief 4 Meldon op de Flammert 1102.

Ga op de volgende T-splitsing rechts, op de T-splitsing links en volg het fietspad rechts op de Rijksweg in de richting van Afferden. Na ongeveer 1,5 km bevind zich het duurzame initiatief 5 De Heeren van Heukelom aan de rechterzijde op Heukelom 21.

Vervolg de route door de weg na De Heeren van Heukelom in te slaan en ga op de T-splitsing rechtsaf op de Berkenkamp. Vervolg de route door fietsknooppunt 83 en daarna 77 te volgen. Steek de Siebengewaldseweg over (dit is knooppunt 77) en volg het fietspad rechtsaf langs de Siebengewaldseweg. Neem de 1e mogelijkheid links (Burgemeester van Kampenstraat) en sla vervolgens rechtsaf de Keulerstraat in. Neem de 2e weg links de Baron de Liedelstraat. LET OP: het QR bordje hangt aan het straatnaambordje aan het begin van de straat, dit is het duurzame initiatief 6 Destion.

Vervolg de route op de Baron de Liedelstraat en ga aan het einde van de straat op de t-splitsing rechtsaf de Oude Baan op. Volg daarna de volgende fietsknooppunten 81 > 82 > 31 > 79 > 37. Sla bij knooppunt 37 rechtsaf (richting knooppunt 29), steek de Ceresweg over de Wolfsven op en ga met de bocht mee naar links (dus niet rechts naar kpn 29), Sla op de Wezerweg rechtsaf het fietspad op. Het duurzame initiatief 7 Energielandgoed Wells Meer bevind zich aan de linkerzijde. Volg het fietspad tot fietsknooppunt 65 > 66 > richting 67. Wanneer u op de kruising linksaf slaat naar knooppunt 67, bevindt zich aan de linkerzijde het duurzame initiatief 8 Postcoderoosproject Well op het dak van Autobedrijf van Wanroy.

Vervolg de route naar fietsknooppunt 67 > 30 > 80. Ga bij knooppunt 80 rechtdoor, richting 81. Sla schuin linksaf de Valkstraat in, door direct na het bord van de bebouwde kom van Nieuw-Bergen het zandpad op te gaan en door de hekjes heen te gaan. Na circa 200 meter bevind zich aan de linkerzijde het duurzame initiatief 9 Frans Goossens op Valkstraat 4.

Ga aan het einde van de weg naar rechts en direct weer links de Vogellaan op. Deze laan gaat over in de Jeroen Boschstraat en Raadhuisstraat waardoor je weer op het Mosaïque uitkomt en rechts het Energiehuis weer zichtbaar is, dit is het einde van de route.

qr
Startpunt
Keulerstraat 1, 5854 BV Nieuw Bergen
Lengte
28 km
Knooppunten
69-77-83-80-30-67-66-65-37-79-31-82-81-69

Route: 28 km

Zomermarkt op Mosaique

Beschikbare gegevens
Adresgegevens

Grote Optocht Nieuw Bergen - Keulen Automateriaal Regio Optocht

Beschikbare gegevens
Adresgegevens

Mosaïque Bergen

Mosaïque is het gezellige winkelcentrum van gemeente Bergen in Noord-Limburg. Er is een ruim en gevarieerd aanbod aan winkels te vinden. Bij de grote supermarkten, de prijswinnende slager, bakker en groentespecialist kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Voor verzorgingsproducten zoals make-up, parfum en bijvoorbeeld huid- en haarverzorging kunt u terecht bij onze drogisterij. Verder kunt u voor elke gelegenheid een gepast bloemstuk laten maken bij een van onze gespecialiseerde bloemisten.

Kom eens langs en laat u adviseren bij een van de kleding en woonaccessoire-winkels. Tot slot kunt u tijdens of na het winkelen lekker bijkomen met een hapje of drankje op een van de terrassen en bij de eetgelegenheden.

Iedere vrijdagochtend is er markt in het centrum van Mosaïque. Deze staat van 08:00 uur tot 12:00 uur. U vind hier ongeveer 22 marktkraampjes met lekkere versproducten en verschillende leuke hebbedingetjes.

Openingstijden
 • Maandag t/m donderdag van 09.00 tot 18.00 uur
 • Vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur
 • Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur
 • Zondag gesloten m.u.v. koopzondagen
Faciliteiten
 • Koopavonden
 • Koopzondagen
 • Diverse activiteiten (zie Uitagenda van Liefde voor Limburg)
Prijs
Prijzen
Prijzen

51.6035972, 6.0499542

Boerderij Camping De Smal

Boerderij camping de Smal ligt in de kop van Noord Limburg aan de rand van nationaalpark De Maasduinen en op loopafstand (900m) van het centrum van Nieuw Bergen met o.a supermarkten en restaurants met gezellige terrasjes. Vanuit de camping kunt u direct starten met uw fiets-en wandeltocht door het prachtige gebied van de Maasduinen. Een verrassend natuurgebied met bossen, heidevelden, zandverstuivingen, vennen en meren. U kunt op de camping de beroemde fietsknooppuntenkaart kopen om uw eigen route uit te stippelen.

In de maanden april, september en oktober zijn er speciale aanbiedingen. Kijk voor meer informatie op www.desmal.nl

 

Openingstijden
Fietsfaciliteiten
 • Afgesloten fietsenstalling
Faciliteiten
 • Camperplaatsen
 • Verhuur accommodaties
Additionele faciliteiten
 • Stroom aansluiting
 • Beugelbaan
 • Jeu de Boules baan
 • Klompengolfbaan
Prijs
Prijzen
Prijzen
 

51.611790470044, 6.053591

Abonneer op Nieuw Bergen