Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Enjoy your stay in the North of Limburg!

Stroll through beautiful nature. Taste local dishes. Observe sizzling culture. Discover the rich history. Spend the night in places you will never forget. Do spectacular activities. Enjoy, come home.

Discover more

Verken het voorjaar

Genesteld in de weelderige landschappen van Noord-Limburg, waar groene velden, uitgestrekte bossen en kronkelende rivieren samenkomen, ontvouwt zich het prille voorjaar. Ontdek de betoverende wandel- en fietspaden in de 2 Nationale Parken en andere natuurgebieden, geniet van de rust aan de oevers van de Maas, of verken de pittoreske heidevelden die de regio sieren. De natuur van Noord-Limburg biedt een perfecte ontsnapping voor iedere natuurliefhebber.

Culturele Schatten

Laat je betoveren door de rijke geschiedenis en cultuur van Noord-Limburg. Bezoek bijvoorbeeld in de meivakantie historische steden zoals Venlo en Gennep, waar oude architectuur en moderne levendigheid hand in hand gaan. Ontdek met Pinksteren charmante dorpen met gezellige marktpleinen. Bewonder historische kerken en kastelen die getuigen van een ver verleden. Noord-Limburg biedt een culturele schatkist die wacht om ontdekt te worden.

Tips voor de mooiste wandel- en fietsroutes in het voorjaar

Limburg is dé wandel- en fiets provincie van Nederland. In het noorden van Limburg heb je het voordeel dat het landschap lichtglooiend is, dus zonder echte heuvels. Dit betekent: wandel- en fiets plezier voor iedereen! Kies één van de vele mooie thema fiets- of wandelroutes of maak je eigen route. Hier vind je alvast 6 bijzondere routes om het noorden van Limburg in dit voorjaar te ontdekken! Geniet onderweg van de streekproducten, bijzondere natuur en prachtige tuinen, dorpjes en landschappen.

Hier wil je zéker een nachtje slapen!

Er is zoveel te doen in Noord-Limburg dat je gewoon móet blijven slapen. Geniet bijvoorbeeld tijdens Pasen van een weekeindje weg. Of je nou een bijzondere vakantie in eigen land wilt, of gewoon een nachtje wilt blijven slapen. In Noord-Limburg vind je zeker een bijzonder hotel, B&B, vakantiepark of camping. Wij hebben er alvast een paar voor je geselecteerd om je te verleiden jouw volgende vakantie in Noord-Limburg door te brengen:) Meer inspiratie? Klik hier.

'This is just like France! I kept thinking'.
Castle in Heijen