Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

5 Must-see plekken

Venray, doordrenkt van geschiedenis en omringd door natuurlijke pracht, herbergt een schat aan bezienswaardigheden die de moeite van het ontdekken waard zijn. Hier zijn de top 5 must-sees in Venray:

Ontdek de historie, kunst en vergezichten in Venray

Betoverende natuurpracht

Venray herbergt een schat aan adembenemende natuurgebieden die wachten om ontdekt te worden. Hier nemen we je mee op een reis door de top 3 natuurlijke schatten van Venray: Landgoed Geijsteren, de natuur van Boshuizerbergen en het nieuwe natuurgebied Maaspark Ooijen-Wanssum.

Ontdek de natuurlijke schatten van Venray

Wandelingen

Venray, een schilderachtige bestemming, herbergt enkele van de meest prachtige wandelroutes die liefhebbers van natuur en avontuur kunnen verkennen. Hier nemen we je mee op reis met de mooiste wandelingen in Venray.

Ontdek de betoverende wandelpaden van Venray

Fietsen

Venray, gelegen in het hart van Limburg, nodigt fietsliefhebbers uit om de adembenemende natuurlijke schoonheid van de regio te ontdekken. Hier presenteren we een top 3 van fietsroutes die de charme van Venray weerspiegelen.

Verken Venray op twee wielen

Overnachten

Of je nu op zoek bent naar luxe accommodaties, gezellige bed & breakfasts, of de charme van een vakantiehuis in de natuur, Venray biedt een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden voor elke reiziger. Hier zijn enkele van de beste plekken om te verblijven, waar comfort en gastvrijheid samenkomen.

Overnachten in Venray

Dagje weg

Venray nodigt je uit voor een onvergetelijk dagje uit. Van culinaire hoogstandjes tot culturele ontdekkingen en familieplezier, hier is een gids voor een perfecte dag in Venray, met activiteiten die bijdragen aan de lokale charme van Venray.

Een dagje Venray

Evenementen

Venray bruist en verwelkomt bezoekers met open armen. In Venray worden jaarlijks diverse evenementen georganiseerd die de levendigheid van de gemeenschap weerspiegelen. Hier zijn enkele niet te missen jaarlijkse evenementen in Venray:

Jaarlijkse evenementen in Venray