Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

5 Must-see plekken

Peel en Maas, een regio doordrenkt van historie en natuurlijke schoonheid, herbergt een schat aan bezienswaardigheden die je niet mag missen. Hier zijn de top 5 must-see plekken in Peel en Maas die je reis onvergetelijk zullen maken:

Ontdek de pracht van Peel en Maas

Betoverende natuurpracht

Peel & Maas, gelegen in het betoverende Limburg, biedt een weelde aan natuurlijke schatten die wachten om ontdekt te worden. Laten we een reis maken naar enkele van de meest betoverende plekken in dit gebied: De Musschenberg in Kessel, Dubbroek in Maasbree, en Vossenberg in Meijel.

Ontdek de natuurlijke schatten van Peel & Maas

Weekendwandelingen

Heb je een weekend vrij, trek je wandelschoenen aan en beleef een betoverende reis door het Land van Peel en Maas. Verken tijdens deze wandelreis het Knopenlopen Baarlo, het Dorpsommetje Kessel en het Maasdal in Baarlo.

Weekendwandelingen in Peel & Maas

Fietsen

Fietsen door Peel & Maas is een onvergetelijke ervaring, gevuld met historie, natuurpracht en artistieke charme. Hier zijn de top 3 fietsroutes die je meenemen op een avontuur door dit schilderachtige stukje Limburg:

Ontdek de betoverende fietsroutes in Peel & Maas

Overnachten

Een vakantie in het betoverende Peel en Maas belooft niet alleen natuurlijke pracht en historie, maar ook een scala aan comfortabele verblijfplaatsen. Hier zijn enkele accommodaties waar je kunt genieten van een rustgevende nachtrust:

Overnachten in Peel & Maas

Eten & drinken

Een vakantie in Peel en Maas is niet compleet zonder je smaakpapillen te verwennen met de lokale culinaire hoogstandjes. Van gezellige eetcafés tot verfijnde restaurants, hier zijn enkele eetgelegenheden waar je zeker een onvergetelijke gastronomische ervaring zult hebben:

Culinaire verwennerij in Peel en Maas

Dagje weg

Peel en Maas, een regio doordrenkt met geschiedenis en omgeven door natuurlijke schoonheid, biedt een scala aan leuke activiteiten voor een dagje weg. Of je nu houdt van cultuur, avontuur of ontspanning, hier zijn enkele must-visit plekken met activiteiten die ervoor zorgen dat je dag gevuld is met plezier:

Een dagje plezier in Peel en Maas

Evenementen

Een reis naar Peel & Maas wordt nog specialer als je deze plant rond enkele van de meest opwindende evenementen die de regio te bieden heeft. Hier zijn drie niet te missen evenementen die je reis naar Peel & Maas onvergetelijk zullen maken:

Ontdek de levendigheid van Peel & Maas