Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Der Aufenthalt in Nordlimburg ist angenehm

Spaziergang durch die schöne Natur. Probieren Sie burgundische Gerichte. Erleben Sie lebendige Kultur. Entdecken Sie die reiche Geschichte. Verbringen Sie die Nacht an Orten, die Sie nie vergessen werden. Machen Sie spektakuläre Aktivitäten. Viel Spaß, komm nach Hause.

(Bitte beachten Sie: Auf Anweisung der nationalen Regierung und des Nationalen Instituts für öffentliche Gesundheit und Umwelt sind viele der hier vorgestellten Angebote derzeit nicht geöffnet oder die Veranstaltungen sind abgesagt. Bitte informieren Sie sich auf der Website des jeweiligen Anbieters über den aktuellen Stand).

Verken het voorjaar

Genesteld in de weelderige landschappen van Noord-Limburg, waar groene velden, uitgestrekte bossen en kronkelende rivieren samenkomen, ontvouwt zich het prille voorjaar. Ontdek de betoverende wandel- en fietspaden in de 2 Nationale Parken en andere natuurgebieden, geniet van de rust aan de oevers van de Maas, of verken de pittoreske heidevelden die de regio sieren. De natuur van Noord-Limburg biedt een perfecte ontsnapping voor iedere natuurliefhebber.

Culturele Schatten

Laat je betoveren door de rijke geschiedenis en cultuur van Noord-Limburg. Bezoek bijvoorbeeld in de meivakantie historische steden zoals Venlo en Gennep, waar oude architectuur en moderne levendigheid hand in hand gaan. Ontdek met Pinksteren charmante dorpen met gezellige marktpleinen. Bewonder historische kerken en kastelen die getuigen van een ver verleden. Noord-Limburg biedt een culturele schatkist die wacht om ontdekt te worden.

Tips voor de mooiste wandel- en fietsroutes in het voorjaar

Limburg is dé wandel- en fiets provincie van Nederland. In het noorden van Limburg heb je het voordeel dat het landschap lichtglooiend is, dus zonder echte heuvels. Dit betekent: wandel- en fiets plezier voor iedereen! Kies één van de vele mooie thema fiets- of wandelroutes of maak je eigen route. Hier vind je alvast 6 bijzondere routes om het noorden van Limburg in dit voorjaar te ontdekken! Geniet onderweg van de streekproducten, bijzondere natuur en prachtige tuinen, dorpjes en landschappen.

Hier wil je zéker een nachtje slapen!

Er is zoveel te doen in Noord-Limburg dat je gewoon móet blijven slapen. Geniet bijvoorbeeld tijdens Pasen van een weekeindje weg. Of je nou een bijzondere vakantie in eigen land wilt, of gewoon een nachtje wilt blijven slapen. In Noord-Limburg vind je zeker een bijzonder hotel, B&B, vakantiepark of camping. Wij hebben er alvast een paar voor je geselecteerd om je te verleiden jouw volgende vakantie in Noord-Limburg door te brengen:) Meer inspiratie? Klik hier.

"Bin ich in Frankreich?"
Schloss in Heijen