Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Korte Langs de Maas route

Verken de prachtige omgeving langs de Maas met de Langs de Maas route, een korte en volledig verharde fietsroute van slechts 8 kilometer lang. Deze route is niet alleen ideaal voor fietsers, maar ook toegankelijk voor scootmobielen, waardoor iedereen van de schilderachtige uitzichten en rustige paden kan genieten. 

Beginnend in noordelijke richting, volg je de doorgaande weg langs het Raadhuisplein en volg je de knooppunten 25, 70, 56, 26, 98, 92, 93 en eindig je weer bij knooppunt 25. 

Tijdens deze korte tocht langs de Maas ontdek je idyllische landschappen, pittoreske dorpjes en de rustgevende stroom van de Maas zelf. Geniet van het kalme ritme van het water terwijl je langs de oevers fietst en laat je betoveren door de natuurlijke schoonheid van de omgeving. 

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen fietstocht of een rustige rit met je scootmobiel, de Langs de Maas route biedt een perfecte gelegenheid om even te ontsnappen aan de drukte en te genieten van de serene atmosfeer langs deze prachtige rivier.

Startpunt
Raadhuisplein 6, 5944 Arcen
Lengte
8 km
Knooppunten
25, 70, 56, 26, 98, 92, 93, 25
Parkeren
Bij de Kasteeltuinen of nabij het centrum

Average of 1 reacties.

Ingediend door imagro op vr, 08/31/2018 - 12:07

Permalink

Naam
Stefan
Beoordeling
Bericht
Sch

Route: 8 km

Thermaalbad Arcen

Thermaalbad Arcen dankt zijn naam aan de baden met thermaalmineraalwater van 35-36 ºC, dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron. Het thermaalwater heeft door de unieke samenstelling een heilzame…

Lees meer
Tsaren en Keizersroute
46 km | Gennep

Andere routes

6 km

Rondje Steegberg (en over het Bedelaarspad)

Kronenberg

Lees meer
36 km

Stuw en sluizen Baarlo

Baarlo

Lees meer
8 km

Knopen Lopen Grashoek

Grashoek

Lees meer
54 km

De noordlus van Maasduinen

Afferden

Lees meer