Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Ontdek Well, Wellerlooi en Wanssum

Ontdek de verborgen schatten van de prachtige "Bergen Ontdek" route, een betoverende fietsroute van 17 kilometer die begint bij de Grotestraat in Well. Parkeer gemakkelijk bij Kloosterhof of aan de Weideweg en laat je avontuur beginnen.

Deze route voert je langs een adembenemend landschap en enkele van de meest intrigerende bezienswaardigheden van de regio. Begin je verkenning bij het sfeervolle Kerkhof met de kapel in Well, een oase van rust en spiritualiteit aan de Maas.

Vervolg je reis naar het imposante Kasteel Well, een monument van historische pracht en praal dat je terugvoert naar lang vervlogen tijden. Bewonder vervolgens de pittoreske Kapel Well, waar de serene atmosfeer je ziel zal omarmen.

Onderweg word je getrakteerd op adembenemende uitzichten in Nationaal Park de Maasduinen, een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Geniet van de rustige wateren van het Leukermeer en het Reindersmeer, waar de natuurlijke schoonheid je zal betoveren.

Verken onderweg ook het indrukwekkende Natuurpark Ooijen-Wanssum, waar weidse landschappen en serene waterwegen samenkomen in een harmonieuze symfonie van natuurlijke pracht.

De "Bergen Ontdek" route belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol natuur, geschiedenis en avontuur. Dus stap op je fiets, laat je leiden door het pad en ontdek de verborgen pareltjes van Well en haar betoverende omgeving.

Startpunt
Grotestraat , 5855 Well
Lengte
17 km
Knooppunten
71–66-65-28-64-62-27-15-14-59-18-12-71
Parkeren
Grotestraat, Kloosterhof, Weideweg Well

Route: 17 km

Bezienswaardigheden

Tante Jet
Veronique Gelato d'Italia

Anjo Bikes

Nationaal Park De Maasduinen heeft tal van mooie fietsroutes door de bossen en uitgestrekte landelijke omgeving. Verder vind je hier in de omgeving in zowel Nederland als Duitsland veel oude dorpjes,…

Lees meer
Historisch Gennep route Heijen
22 km | Heijen

Andere routes

11 km

Knopen Lopen Kessel; een dorp met rijke geschiedenis

Kessel

Lees meer
2 km

Wandeling Landgoed Bleijenbeek - rood

Afferden

Lees meer
5 km

Aspergepad

Grubbenvorst

Lees meer
53 km

Maasmeander route

Grubbenvorst

Lees meer