Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Beleef en fotografeer het Nationaal Park De Groote Peel in Ospel

Beschikbare gegevens
19 oktober 2024 - 08:00 - 19 oktober 2024 - 11:30

Inspirerende fotoworkshops met fotograaf Nando Harmsen

Het Nationaal Park De Groote Peel biedt een inspirerend decor voor het maken van prachtige landschapsfoto’s. En fotograaf Nando Harmsen geeft workshops waarin je leert hoe je deze foto’s maakt. De eerste workshop is op zaterdag 19 oktober en start om 8.00 uur bij de ingang van het buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 in Ospel.

Geef jouw landschapsfoto een prachtige uitstraling
Hou je van fotografie en ben je dol op de natuur en landschappen? Kijk je wel eens terug naar een foto en vind je dat de foto niet dezelfde uitstraling heeft zoals toen je er stond? Dan is deze workshop perfect voor jou. Leer hoe je je camera zo kunt gebruiken dat je landschapsfoto een prachtige uitstraling heeft. Deze workshop is geschikt voor beginnende fotografen. Enige kennis van diafragma, sluitertijd en ISO is gewenst maar geen eis. Het is mogelijk om met elke camera aansluiten, uitgezonderd een smartphone. Een informatieve en inspirerende ochtend in de prachtige natuur van De Groote Peel!

Reserveren en meer informatie
De workshop duurt 3,5 uur en start om 8.00 uur bij de ingang van het buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospel. Na afloop sluiten we af met een drankje. Kijk voor deelnamekosten en reserveren op de website. Voor meer informatie over Nando Harmsen, klik hier.

Nationaal Park De Groote Peel
Het ‘decor’ van de fotoworkshops is het Nationaal Park De Groote Peel, een aaneengesloten natuurgebied van 1400 hectare en een uniek wandelgebied. De knuppelbruggen over water en moeras bieden een onvergetelijke ervaring. Vanaf de uitzichtvlonder kijk je uit over het uitgestrekte landschap. Luister naar de oorverdovende stilte! De vogelkijkhut en de uitzichtvlonder bieden een fraaie blik over het Meerbaansblaak. De rust en de weidsheid herinneren aan het vroegere veen. Het landschap bestaat uit een afwisseling van veenmoerassen, plassen, heideterreinen en zandruggen.

Buitencentrum De Pelen
Het startpunt van de workshop is het buitencentrum de Pelen van Staatsbosbeheer. Na afloop van de workshop kan je heerlijk struinen door de winkel van De Pelen waar streekproducten, souvenirs en boeken te koop zijn. In de Peelkiosk kan je terecht voor een hapje en een drankje. Het buitencentrum is geopend op dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Meer informatie via de website van staatsbosbeheer of of telefonisch: 0495 – 641 497. 
 


 

Adresgegevens

51.369426969871, 5.8651172

Gerelateerd aan dit evenement

de leukste evenementen!
de leukste evenementen!