Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Derde editie Natuurlijk Gezond Festival Landgoed de Hilkensberg Broekhuizen

Beschikbare gegevens

‘Stichting Natuurlijk Gezond Noord Limburg’ organiseert voor de derde keer het ‘Natuurlijk Gezond Festival.’ De toegang is ook dit jaar gratis!  Het festival zal in een aangepaste vorm zijn en respectvol rekening houdend met ieders gezondheid.

Stichting Natuurlijk Gezond Noord Limburg bestaat uit enthousiaste ondernemers die zich in zetten om de gezondheid van mens en dier op natuurlijke wijze te ondersteunen. De pijlers van de Stichting zijn dan ook inspireren, verbinden en informeren. Met als doel de complementaire zorg bij een breder publiek bekent te maken en cliënten en therapeuten met elkaar in contact te brengen.

Beleef een unieke dag boordevol inspiratie en nieuwe inzichten!

Wat zal er te zien zijn: natuurlijke voeding, muziek, kinderactiviteiten, natuurgeneeskunde, coaching, yoga, kleurentherapie, hypnose, acupunctuur, ThetaHealing, massage, voet- en handreflex, individuele sessies, Bachbloesems, workshops en nog veel meer.

Kom ervaren wat de natuur kan bijdragen aan jouw gezondheid en die van jouw huisdier en ontmoet de mensen die je daar alles over kunnen vertellen.

Meer informatie over de stichting vind je op de website. Geïnteresseerden die ook graag een stand willen op het Festival, kunnen contact opnemen vóór 1 september met festival@natuurlijkgezondnoordlimburg.nl

51.476419219947, 6.1536272

Gerelateerd aan dit evenement