PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Kasteel de Keverberg viert lustrum met lichtshow

Laat je meevoeren in ๐—ฒฬ๐—ฒฬ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐Ÿฎ,๐Ÿฑ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ ๐—ฑ๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ข๐—ฝ๐—ฒ๐—ป-๐—”๐—ถ๐—ฟ ๐—”๐˜‚๐—ฑ๐—ถ๐—ผ๐˜ƒ๐—ถ๐˜€๐˜‚๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—ฆ๐—ต๐—ผ๐˜„ gepresenteerd door Fisherman & Husman รฉn ervaar hoe Rijksmonument Kasteel De Keverberg tot leven komt op ๐Ÿฎ๐Ÿฒ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ.

โ€žNog nooit in de afgelopen 5 jaar zal het kasteel zo mooi tot zijn recht komen als zaterdagโ€, aldus directeur Marcel van Bergen. Het evenement vindt plaats op de parkeerplaats gelegen voor het kasteel.

Het publiek krijgt een mix van dance- en storytelling gepresenteerd aangevuld met special effects zoals lasers en verschillende live artiesten. Daarnaast wordt de laatste bewoner van het kasteel, Baron Frits, op een speciale manier tot leven gebracht. Om het coronaproof te houden speelt het zich af in de openlucht en dient het publiek te zitten. De show duurt 2,5 uur.

Persoonlijk en zรฉรฉr dichtbij, voorzien van prachtige cinematische interludes, opzwepende drops en de meest euforische tracks in het universum ontvouwt รฉรฉn volledig doordachte show zich voor jou en je vrienden. Met enorme live-support van o.a. Armin van Buuren, W&W, Markus Schulz รฉn een stormloop aan releases op Coldharbour Recordings en Armada, creรซren deze twee getalenteerde artiesten een muzikaal statement dat aan verwachtingen voldoet.

Maak je klaar voor een avond vol energie en verbijstering ๐—ฒฬ๐—ป ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ ๐—ป๐˜‚ ๐—ท๐—ฒ digitale tickets via de website. Kosten: โ‚ฌ 49,50 p.p

Gerelateerd aan dit artikel

Kasteel De Keverberg Kessel
Kasteel De Keverberg Kessel
Vestingstad Gennep
Vestingstad Gennep
Vergeten Groente
Vergeten Groente
Winterdorp Arcen
Winterdorp Arcen
De leukste kinderroutes
De leukste kinderroutes
Bijzondere overnachtingen
Bijzondere overnachtingen
Pelgrims in Noord-Limburg
Pelgrims in Noord-Limburg