Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Maasoever route

Verken de prachtige Maasoever route, een schilderachtige tocht van 61 kilometer die begint bij het historische Ronckenstein in Reuver. Parkeer gemakkelijk bij de parkeerplaats aan de Molenweg in Reuver en laat je betoveren door de schatten langs de Maasoever.

Deze route voert je langs een verzameling van historische monumenten en natuurlijke pareltjes, elk met hun eigen verhaal en charme. Begin je avontuur bij het imposante Ronckenstein, een idyllisch buurtschap dat uitkijkt over de glinsterende Maas.

Vervolg je tocht naar De Grauwe Beer in Beesel, een oude molen met een rijke historie. Bewonder de serene schoonheid van de Lambertuskapel in Reuver, een spirituele oase te midden van het groen.

Ontdek het iconische Kasteel de Keverberg in Kessel, een majestueus bouwwerk dat de rijke geschiedenis van de regio belichaamt. Bewonder ook Kasteel de Berckt in Baarlo, een prachtig kasteel dat doordrenkt is van historie en grandeur.

Bezoek het rustieke Heilig Hartklooster in Steyl en laat je inspireren door de serene sfeer van deze spirituele plek. Verken De Weerd in Reuver en geniet van de rust en sereniteit van deze groene oase aan de Maas.

Fiets langs de schilderachtige Rijkelse Bemden in Beesel, waar je kunt genieten van de natuurlijke pracht van dit uitgestrekte natuurgebied langs de rivieroever.

De Maasoever route belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid. Dus stap op je fiets, laat je leiden door het pad en ontdek de betoverende Maasoever.

Startpunt
Ronckenstein, 5953 Reuver
Lengte
61 km
Knooppunten
99-98-53-23-97-07-91-04-5-76-53-54-58-4-59-9-8-5-70-99-2-3-6-99
Parkeren
Parkeerplaats Molenweg Reuver

Route: 61 km

Mens en Natuur in Evenwicht

Toen in 2015 het gemeentehuis in Meijel verbouwd werd en het Raadhuisplein gereconstrueerd, kreeg kunstenaar Dick van Wijk de opdracht om een beeld te ontwerpen. In dit beeld moest de balans van…

Lees meer
Heerlijke Peelroute
26 km | Ospel

Andere routes

14 km

Schaapskooi-route Nieuw-Bergen

Nieuw Bergen

Lees meer
26 km

MTB Route Bergen (rood)

Wellerlooi

Lees meer
46 km

Tsaren en Keizersroute

Gennep

Lees meer
3 km

Kloosterwandelroute

Steyl

Lees meer