Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Horst aan de Maas, een bruisende regio in Noord-Limburg, biedt het hele jaar door een scala aan boeiende evenementen voor zowel bewoners als bezoekers. Of je nu van muziek, natuur, cultuur of feesten houdt, hier zijn enkele must-visit evenementen waar je rekening mee moet houden tijdens je verblijf in Horst aan de Maas:

2. Landschap Horst aan de Maas; natuuractiviteiten 

Voor de natuurliefhebbers biedt Landschap Horst aan de Maas een scala aan activiteiten die je in contact brengen met de prachtige natuur van de regio. Raadpleeg de website regelmatig voor updates over excursies, workshops en andere natuurgerelateerde evenementen.

Landschap Horst aan de Maas

3. Carnavalsparade Horst 

De traditionele opening van de carnaval vindt elk jaar plaats op de zaterdag. Een explosie van kleur en vreugde wacht op je tijdens de Carnavalsparade van Horst op maar liefste twee grote pleinen in Horst-Centrum. Bezoek de officiële website voor informatie over de route en deelnemende groepen. Carnaval in Horst staat garant voor een feestelijke ervaring die je niet wilt missen.

Carnavalsparade Horst

4. De Horster Kwis 

Test je kennis en geniet van een gezellige avond vol uitdagingen met de Horster kwis. Bekijk de website voor inschrijfdata en evenementendetails. Het is een geweldige kans om samen met vrienden en familie je hersenen te laten kraken.

De Horster kwis

5. Wandeldriedaagse 

Ervaar de gezellige sfeer van het samen lopen tijdens de Wandeldriedaagse door de gemeente Horst aan de Maas. Traditioneel lopen de kinderen van de basisscholen uit de gemeente drie dagen lang hun route. Op de zondag wordt ook elk jaar een wandeltocht uitgezet voor volwassenen.
Bezoek de website voor routes, starttijden en aanvullende informatie. Een geweldige gelegenheid om de omgeving te verkennen en te genieten van gezelligheid onderweg.

Wandeldriedaagse Horst

6. Buitencentrum de Pelen in Ospel; activiteiten van Staatsbosbeheer

Ontdek de diversiteit van de natuur met activiteiten bij Buitencentrum de Pelen. In samenwerking met Staatsbosbeheer worden wekelijks diverse activiteiten aangeboden, variërend van excursies, workshop tot kinderactiviteiten. In de vakantieperioden worden ook regelmatig optreden verzorgd van lokale, regionale muziek- en theatergroepen.
Check de agenda op de website voor geplande excursies en educatieve programma's. Een perfecte plek voor natuurliefhebbers en gezinnen.

Buitencentrum de Pelen

7. Activiteiten bij museum De Locht (Melderslo)

Museum De Locht biedt een breed scala aan boeiende activiteiten, van ambachtelijke markten tot rondleidingen, themadagen en educatieve workshops. Bezoek de activiteitenpagina voor de meest actuele informatie en plan je bezoek op basis van je interesses.

De Locht

8. Zomerfinale in Horst-Centrum 

Sluit je zomervakantie af met de Zomerfinale, een evenement vol muziek en festiviteiten. Onderdeel van dit festijn vormt de traditionele kindermarkt op de zondag, voorafgegaan door een mooi optreden van de Koninklijke Harmonie op de zaterdagavond en de zomermarkt op de vrijdag. 
Bekijk de website voor het programma en praktische informatie. Een geweldige manier om het seizoen in stijl af te sluiten.

Zomerfinale

9. Evenementen in Horst-Centrum

Horst-Centrum is het bruisende hart van de gemeente met tal van evenementen gedurende het jaar. Check regelmatig de evenementenkalender voor markten, festivals en andere lokale happenings op de website van Horst-Centrum.

Horst centrum evenementen

Voor meer leuke evenementen in Horst aan de Maas, kijk op: Visit Horst aan de Maas.

Vergeet ook niet de officiële websites te raadplegen voor actuele informatie, programma's en data. Zo ben je verzekerd van een onvergetelijke tijd vol plezier en ontdekking in Horst aan de Maas. Veel plezier!