Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Rondje Maas

Verken de prachtige Maasvallei met het Rondje Maas, een betoverende fietsroute die u meeneemt langs de kronkelende oevers van de Maas. Start uw ontdekkingsreis vanuit de receptie van Resort en sla rechtsaf, het fietspad op, in noordelijke richting. Volg de knooppunten 63, (P), 55, 70, 56, 26, 98, 92, 93, 94, 46, 47 en 49 om het schilderachtige landschap te verkennen. 

Als u liever bij Klein Vink start, kunt u ook daar voldoende parkeergelegenheid vinden. Begin dan uw route bij knooppunt 55 en volg dezelfde prachtige paden langs de Maas. 

Tijdens uw fietstocht geniet u van adembenemende uitzichten over de Maas, voorbijtrekkende boten en idyllische uitzichtpunten. U zult door charmante dorpjes komen en langs groene velden en weelderige bossen fietsen. 

Met een totale afstand die perfect is voor een ontspannen dagje fietsen, biedt het Rondje Maas een geweldige manier om te genieten van de natuurlijke schoonheid en de rust van de Maasvallei. 

Dus stap op uw fiets, voel de wind in uw haren en laat u betoveren door de rust en de pracht van het Rondje Maas.

Startpunt
Dorperheideweg 12, 5944 NK Arcen
Lengte
15 km
Knooppunten
63,(P),55,70,56,26,98,92,93,94,46,47,49,63
Parkeren
U kunt uw auto parkeren bij Resort Arcen

Average of 1 reacties.

Ingediend door imagro op za, 06/23/2018 - 10:01

Permalink

Naam
Conny
Beoordeling
Bericht
We zijn 3 dagen in Arcen geweest. Leuke plaats en mooie omgeving om te fietsen! Je hebt er leuke restaurants met uitzicht op de Maas we logeerden in Fletcher hotel Roland dat op een mooie plek ligt.
Jammer genoeg waren de asperges overal op. Door het warme weer waren ze vroeger dan normaal. Dus volgend jaar wat eerder gaan!

Route: 15 km

IJs, Lunch & Diner Lo Solé

Bij IJs, Lunch & Diner Lo Solé kunt u terecht voor heerlijk ambachtelijk bereid ijs uit eigen keuken en softijs, een kop koffie met een stukje gebak, een gevarieerde lunch of diner. "Wij…

Lees meer
Vossenveldse Aspergeroute
24 km | Egchel

Andere routes

33 km

Witte Goudroute

Arcen

Lees meer
20 km

Heldenroute

Molenhoek

Lees meer
4 km

Landschapspad 't Ham

Hegelsom

Lees meer
31 km

Peelroute

America

Lees meer