Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Stadswandeling Gennep

Verken de betoverende Stadsdichtwandeling van Gennep, een unieke route die je langs de mooiste plekjes van de stad leidt en je laat kennismaken met prachtige gedichten. 

Deze wandelroute is mogelijk gemaakt dankzij het bezoekerscentrum Martinustoren, waar je meer informatie kunt vinden over deze en andere routes. Voor deze specifieke wandeling hebben we gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën, zoals de izi.TRAVEL app, die ervoor zorgt dat je de stad op een unieke manier kunt verkennen. 

Met behulp van de GPS-functie van je mobiele telefoon word je langs de locaties met de stadsdichten geleid. Zodra je in de buurt van een locatie komt, start de voice-over met het gedicht en kun je genieten van prachtige foto's. De izi.TRAVEL app is gratis te downloaden voor zowel iOS als Android en biedt toegang tot talloze tours en rondleidingen in meer dan duizend steden wereldwijd.

Wanneer je de 'Stadsdichtwandeling' downloadt, wordt deze op je mobiele telefoon opgeslagen, waardoor je tijdens de wandeling geen data verbruikt. Zorg er wel voor dat je een volle accu hebt voordat je op pad gaat. 

Wil je deze bijzondere wandelervaring beleven? Zoek dan op het internet naar izi.TRAVEL Gennep, download de izi.TRAVEL app en de Stadsdichtwandeling, zet je GPS aan en schakel het internet uit. Zo ben je helemaal klaar om van start te gaan! De wandeling is ook beschikbaar om te bekijken en te beluisteren op je pc of laptop. 

Dit is een Martinustoren route: www.martinustoren.nl

Startpunt
Markt, Gennep
Herkenningspunt
Stadhuis Gennep
Lengte
2 km
Parkeren
U kunt uw auto parkeren in het Melkstraatje, dit ligt aan de route

Average of 1 reacties.

Ingediend door imagro op wo, 05/09/2018 - 08:20

Permalink

Naam
Jos Peusen
Beoordeling
Bericht
Ontzettend leuke en informatieve wandeling door het verrassende Gennep. Met veel behulpzame inwoners van Gennep langs de route (o.a. de mevrouw van de VVV) om je met raad én daad bij te staan. Persoonlijk hoogtepunt : de Genneper Molen

Route: 2 km

Maastricht

Maastricht met de gezellige monumentale binnenstad is een stad die je zeker gezien moet hebben. Het Vrijthof met zijn vele eetgelegenheden en terrasjes en winkeltjes, zeker in de zomer zeer gezellig.…

Lees meer
Ommetje Brongebied Aalsbeek
2 km | Belfeld

Andere routes

2 km

Stadswandeling Gennep

Gennep

Lees meer
18 km

Van Kruispunt naar de Pelen

Meijel

Lees meer
7 km

Kunstig ommetje

Sevenum

Lees meer
33 km

Kastelenfietsroute Peel en Maas

Baarlo

Lees meer