Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Theater voor een tientje tijdens het Nationaal Theaterweekend in DOK6

Beschikbare gegevens

Het programma van het Nationaal Theaterweekend is bekend! In het laatste weekend van januari kun je voor € 10,- DOK6 theater bezoeken! Er staan drie cabaretiers op het programma. Een weekend vol humor dus! 

Vrijdag 28 januari | Nesim El Ahmadi 
Youtuber en presentator Nesim El Ahmadi gaat het theater in met zijn eerste cabaretvoorstelling Taboe!
In zijn eerste voorstelling bespreekt Nesim taboes en verhalen die voor hem belangrijk zijn. Hoe is het om de zoon van een vluchteling te zijn? De zoektocht naar zijn geloof, op jonge leeftijd trouwen met een christelijk vrouw en zelf moslim zijn. Een haartransplantatie op je 23e, de ontvoering van zijn vrouw of hoe het is om vast te zitten in een cel.

Zaterdag 29 januari | Jules Keeris 
Cabaretier Jules Keeris uit Eindhoven brengt een absurd en fragmentarisch debuutprogramma, bestaande uit tal van (on)herkenbare personages en recht-voor-zijn-raap-liedjes. ‘De Uitverkorenen’ is een snelle aaneenschakeling van worstelende mensen die iets proberen of pretenderen te zijn, meestal zonder succes. Verwacht geen glasheldere rode draad. De belangrijkste verbinding tussen het grote aantal humoristische brokstukken is dat ze allemaal in hetzelfde concessievrije brein zijn ontstaan.

Zondag 30 januari | Tobi Kooiman 
Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en stoïcijn. Hij probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-)causale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik. Helder toch? Op het podium wel; daarbuiten brengt het hem steevast in wonderlijke situaties. Hij neemt op de koop toe dat het publiek ongegeneerd door zijn verhalen heen lacht. Tobi komt eraan, en snel ook. Mis dit grote talent niet!

Kom super voordelig naar het Nationaal Theaterweekend en geniet van een avond vol humor! Een kaartje voor het Nationaal Theaterweekend kost € 10,- en kun je reserveren via de website.

51.328231919842, 5.9806328

Gerelateerd aan dit evenement

DOK6 Cinema-bioscoop-film Panningen
DOK6 Theater Panningen
DOK6 Cinema-bioscoop-film Panningen
DOK6 Theater Panningen