Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

 

Horst aan de Maas in Noord-Limburg nodigt wandelliefhebbers uit om de natuurlijke schoonheid van de regio te ontdekken. Hier zijn drie betoverende wandelroutes die je meenemen door schilderachtige landschappen en pittoreske dorpen:

 

Schravenpad (Rozen)

Het Schravenpad, ook bekend als de Rozenroute, neemt je mee op een reis door het prachtige rozengebied in Horst aan de Maas. Dit pad is vernoemd naar pastoor Schraven en loopt langs velden vol kleurrijke rozen. Tijdens de wandeling kun je genieten van de geurige bloemen en het rustgevende landschap dat deze regio te bieden heeft.

Schravenpad (Rozen)

Rondje Maas

Het Rondje Maas is een schilderachtige wandelroute die je langs de oevers van de Maas leidt. Met weidse uitzichten op de rivier en het omliggende landschap, is deze route perfect voor degenen die willen genieten van de rust en sereniteit van het water. Ontdek pittoreske dorpjes zoals Broekhuizen, Lottum, en Arcen tijdens deze ontspannen wandeling.

Rondje Maas

Het Griendtsveen van Toon Kortooms

Een mooie route die u laat kennismaken met de geschiedenis van de Peel en het dorp Griendtsveen. U doorkruist een deel het gebied De Peelvenen, of kortweg De Peel hier. Verwonder je over de rijke geschiedenis van de Peel en de Peelwerkers, herbeleef de avonturen van Beekman& Beekman of een de vele andere verhalen van Toon Kortooms. 

Het Griendtsveen van Toon Kortooms

Tips voor je wandeling: 

  • Zorg voor comfortabele wandelschoenen en kleding, aangepast aan het weer.
  • Neem voldoende water en snacks mee voor onderweg.
  • Raadpleeg de officiële websites voor gedetailleerde kaarten, actuele informatie en eventuele wijzigingen. 

Ontdek de ongerepte natuur van Horst aan de Maas door een van deze wandelroutes te verkennen. Elke route biedt een unieke ervaring, variërend van bloemenvelden tot rivierlandschappen, en draagt bij aan een onvergetelijk verblijf in deze prachtige regio. Veel wandelplezier!