Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Wandelroute 'Lange Ven'

Ontdek de natuurlijke pracht van het Lange Ven met deze betoverende wandelroute, die begint vanaf Center Parcs Het Heijderbos. Sla rechtsaf de Hommersumseweg op, in de richting van wandelknooppunt 39, en laat je meevoeren op een onvergetelijke ontdekkingsreis. 

Volg de wandelknooppunten 39, 23, 25, 26, 40 en keer terug naar knooppunt 39 om de route te voltooien. Terwijl je wandelt, word je omringd door het serene landschap en de rust van het Lange Ven. Het pad leidt je vaak langs de grote weg om uiteindelijk de weelderige bossen te bereiken, waar je kunt genieten van de natuurlijke schoonheid en het kalmerende geluid van de omringende natuur. 

Of je nu alleen wandelt, met vrienden of familie, de Wandelroute 'Lange Ven' biedt een perfecte gelegenheid om te ontspannen, te genieten van de frisse lucht en te genieten van de prachtige omgeving. Dus trek je wandelschoenen aan, laat de drukte achter je en dompel jezelf onder in de rust en sereniteit van het Lange Ven.

Startpunt
Hommersumseweg 43, 6598 MC Heijen
Lengte
7 km
Knooppunten
39,23,25,26,40,39
Parkeren
U kunt uw auto parkeren bij Center Parcs Het Heijderbos (kosten € 5,-)

Average of 1 reacties.

Ingediend door KnopenLopen1sLeuk op di, 12/29/2020 - 17:50

Permalink

Naam
Carina
Beoordeling
Bericht
Route begint mooi door bos. Van knooppunt 26 naar knooppunt 40 komt de route langs rechte wegen door agrarisch land; door ons als saai ervaren. Ook van knooppunt 40 naar knooppunt 39 erg saai langs kaarsrechte weg.

Route: 7 km

Het Driessenven

Het is een drassig gebied wat in de 20e eeuw ontgonnen is zodat er landbouwgrond ontstond. Sinds 1986 zijn de landbouwpercelen niet meer in gebruik als zodanig. Het laaggelegen grondgebied vulde…

Lees meer
Paardekop Gele Route
3 km | Ysselsteyn

Andere routes

6 km

Wandelroute Venray

Venray

Lees meer
11 km

Rondje Belfeld-Reuver

Belfeld

Lees meer
29 km

Maaskronkelroute

Reuver

Lees meer
6 km

Leunse Paes Gele Route

Leunen

Lees meer