Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Korte Langs de Maas route

Verken de prachtige omgeving langs de Maas met de Langs de Maas route, een korte en volledig verharde fietsroute van slechts 8 kilometer lang. Deze route is niet alleen ideaal voor fietsers, maar ook toegankelijk voor scootmobielen, waardoor iedereen van de schilderachtige uitzichten en rustige paden kan genieten. 

Beginnend in noordelijke richting, volg je de doorgaande weg langs het Raadhuisplein en volg je de knooppunten 25, 70, 56, 26, 98, 92, 93 en eindig je weer bij knooppunt 25. 

Tijdens deze korte tocht langs de Maas ontdek je idyllische landschappen, pittoreske dorpjes en de rustgevende stroom van de Maas zelf. Geniet van het kalme ritme van het water terwijl je langs de oevers fietst en laat je betoveren door de natuurlijke schoonheid van de omgeving. 

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen fietstocht of een rustige rit met je scootmobiel, de Langs de Maas route biedt een perfecte gelegenheid om even te ontsnappen aan de drukte en te genieten van de serene atmosfeer langs deze prachtige rivier.

Startpunt
Raadhuisplein 6, 5944 Arcen
Lengte
8 km
Knooppunten
25, 70, 56, 26, 98, 92, 93, 25
Parkeren
Bij de Kasteeltuinen of nabij het centrum

Average of 1 reacties.

Ingediend door imagro op vr, 08/31/2018 - 12:07

Permalink

Naam
Stefan
Beoordeling
Bericht
Sch

Route: 8 km

Luisterplek 4 - Het verdwenen graf

Oorlog is wreed en kost ontelbare mensenlevens. Voor nabestaanden is het belangrijk te weten hoe hun dierbaren zijn omgekomen en waar ze begraven liggen. Maar oorlog is ook chaos. En in die chaos…

Lees meer
Pieterpad 2; van Gennep naar Vierlingsbeek
18 km | Gennep

Andere routes

25 km

Magnifieke Maasduinen fietsroute

Heijen

Lees meer
18 km

Ruiter- en menroute in Nationaal Park De Maasduinen (Noord)

Bergen

Lees meer
37 km

Cultuurhistorisch rondje Well en Wellerlooi

Wellerlooi

Lees meer
6 km

Wandelroute Venray

Venray

Lees meer