Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

B&B Op de Kleijne Hei

Tussen Nijmegen en Venlo, nog geen 5 kilometer van de Duitse grens vandaan, in Noord Limburg, ligt het mooie dorpje Well. Met uitzicht over de Maas, grenzend aan het prachtige bos van natuurgebied De Maasduinen en vlakbij het Leukermeer & Reindersmeer ligt onze Bed & Breakfast “Op de Kleijne Hei”. 

Hier kun je heerlijk bijkomen in een rustige en landelijke omgeving met veel privacy, volop fiets- en wandelmogelijkheden en leuke picknickplekjes. Ook is er in de directe omgeving veel ruimte voor mountainbiken, waterrecreatie en speciale routes voor paardrijden en mennen. 

Op deze boerderij vind je onze sfeervolle B&B kamers; een 2-persoons- en een 4-persoons- kamer. Met onder andere koelkast, magnetron, TV met Netflix, gratis wifi, luxe badkamer en sauna. 

Daarnaast staan op ons land een knusse pipowagen en gezellig tuinhuisje. Heerlijk slapen tussen de dieren! 

Het luxe ontbijt met diverse streekproducten wordt op tijd van voorkeur op de kamer geserveerd of bij mooi weer buiten op één van onze plekjes in onze grote tuin in de aanwezigheid van onze pony’s, ezels, geiten, varkens, ganzen, kippen, konijnen, honden en katten. 

Bij “Op de Kleijne Hei” word je persoonlijk ontvangen met heerlijk appelgebak en kop koffie/thee en voor de kinderen onder ons is er altijd wat fris te krijgen. Je ontvangt je eigen kamer- en voordeursleutel en het genieten van je verblijf kan starten…. 

Ons motto is: GENIETEN OM TE GENIETEN! 

Standaarden kennen we niet.. 

dus mocht je speciale verzoeken/wensen hebben, laat het ons dan weten en we kijken in overleg wat we kunnen regelen. We zijn een “iedereen mag binnen lopen gezin” dus voel je vrij om bij vragen e.d. binnen te lopen en ons aan te spreken.

Openingstijden
Faciliteiten
Prijs
Prijzen

51.551921520001, 6.1098789

Dichtbij

Woonoord ‘de oude molen’
Woonoord ‘de oude molen’
Manege Seurenheide Well
Manege Seurenheide Well
Minicamping Wolfsven
Minicamping Wolfsven

Ontdek

B&B op de Halve Maan
B&B op de Halve Maan
De Vorsthof
De Vorsthof
potterie Tramhalte
potterie Tramhalte
De Arcense Herberg
De Arcense Herberg
Natuurkampeerterrein de Cokse Heide
Natuurkampeerterrein de Cokse Heide
Theaterhotel Venlo
Theaterhotel Venlo