Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Venlo en de omliggende regio in Noord-Limburg bieden een schat aan prachtige fietsroutes voor zowel recreatieve fietsers als gepassioneerde wielrenners. Of je nu op zoek bent naar schilderachtige landschappen, historische bezienswaardigheden of gewoon een ontspannen fietstocht, Venlo heeft voor elk wat wils. Hier zijn enkele van de meest betoverende fietsroutes in de omgeving.

Korte afstandsroutes:

Schandelo route (32 km)

De Schandelo route voert je door het groene landschap rond Venlo en biedt een combinatie van natuur en cultuur. Je fietst langs pittoreske dorpen en historische plekken. Vergeet niet te stoppen bij de gezellige lokale caf├ęs onderweg.

Schandelo route (32 km)

Kasteeltuinen route (32 km)

De Kasteeltuinen route brengt je naar de prachtige Kasteeltuinen van Arcen, een ware botanische oase. Deze route is ideaal voor liefhebbers van bloemen en tuinen. Ontdek de pracht van de diverse plantensoorten en geniet van een ontspannen dag omringd door natuurlijke schoonheid.

Kasteeltuinen route (32 km)

Malbeek route (27 km)

De Malbeek route neemt je mee langs de oevers van de Maas en de Malbeek, een schilderachtige zijrivier. Onderweg kun je genieten van de rust en het groene landschap terwijl je dorpjes en historische plekken ontdekt.

Malbeek route (27 km)

Tuinenroute aan de Maas (40 km)

De Tuinenroute aan de Maas is perfect voor liefhebbers van tuinen en natuur. Deze route voert je langs verschillende tuinen en parken, waar je kunt genieten van de prachtige bloemen en groene landschappen langs de Maas.

Tuinenroute aan de Maas

Lange afstandsroutes:

Elders aan de Maas (60 km)

De Elders aan de Maas-route neemt je mee langs de schilderachtige Maas en biedt een ontspannen fietstocht door de natuurlijke schoonheid van de regio. Je kunt onderweg stoppen om te genieten van het uitzicht op de rivier en lokale gerechten te proeven.

Elders aan de Maas (60 km)

Mooder Maas (75 km)

De Mooder Maas-route volgt de Maas en biedt een prachtige mix van natuur en geschiedenis. Je fietst door charmante dorpjes en langs historische monumenten. Het is een geweldige manier om meer te leren over de rijke cultuur van de regio.

Mooder Maas (75 km)

Maasduinen route (80 km)

De Maasduinen route is ideaal voor avontuurlijke fietsers. Je doorkruist het Nationaal Park De Maasduinen, waar je wordt omringd door prachtige duinen, bossen en heidevelden. Deze route biedt uitdaging en adembenemende natuur.

Maasduinen route (80 km)

Witte Goudroute (65 km)

De Witte Goudroute voert je door het mooie landschap van Noord-Limburg en biedt een kijkje in de aspergeteelt, die hier een traditie is. Geniet van het groene landschap en proef lokale aspergegerechten.

Witte Goudroute (65 km)

Of je nu kiest voor een korte ontspannen fietstocht langs de Maasoevers of een langere rit door de uitgestrekte natuur, Venlo en Noord-Limburg hebben alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke fietservaring. Stap op je fiets en verken de prachtige landschappen en culturele schatten die deze regio te bieden heeft. 

Opzoek naar meer routes? die vind je hier >