PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Spijs festival

Beschikbare data

SPIJS! staat voor een ongedwongen sfeer, uitgelatenheid en gezellig! Food en entertainment, vanuit een vernieuwende gedachte, gezond, aparte bereidingswijze en avontuurlijke presentatie. Geniet tijdens dit festival van heerlijke gerechten en nog meer muziek en entertainment. Er is voor ieder wat wils! 

SPIJS! Foodfestival arriveert in juni alweer voor de 10e keer in Venlo. Diverse foodtruckers komen bij elkaar om samen de bezoekers een keur aan origineel streetfood te presenteren. Laat je verrassen door de sfeer, de magie en natuurlijk de originele smaken van deze karrende smaaknomaden. Dit alles in combinatie met een dagje shoppen maakt je belevingsdag compleet. Het festival is vrij toegankelijk voor iedereen.

Avontuurlijk Genot
Laat je betoveren en verleiden door onze excentrieke foodpartners. Je vindt er je een keur aan kleurrijke keukens op wielen met tongstrelende streetfood. Of wil je verleidt worden door funky standhouders die smaakbeleving combineren met hun niet alledaagse uitstalling? SPIJS! 2022 is een gratis toegankelijke en potsierlijke openluchtkeuken met avonturiers voor diegenen met passie en gevoel voor smaak. Ongekende en onafhankelijke vrijstaat in de regio en ver daarbuiten. Welkom op dit Urban Family & Friends Foodfestival!

Magische ervaring
Tijdens deze editie is er entertainment. Wat en hoe? Dat zie je vanzelf! Gezelligheid maak je met z'n allen en dat gaat het dan ook zeker weer worden: gezellig!!  

Adresgegevens
Jachthaven Maasboulevard
Venlo

Gerelateerd aan dit evenement

Venlo
Jachthaven Blerick en Venlo
Venlo
Jachthaven Blerick en Venlo