Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Vakantiewoning Gast Vrij Plaats 13

't huisje 

Welkom op onze gastvrijplaats! Back to the seventies in dit kindvriendelijke vakantiehuisje. Met houtkachel, vloerverwarming, een platenspeler, bordspelletjes, speelgoed, dieren en een leuke speeltuin in onze boomgaard. Vlak aan het het Leukermeer met daarachter de Maasduinen. Een heerlijke plek voor gezinnen. Haal een limburgse vlaai bij de bakker in het dorp en GENIET! 

Sandy the airstream 

Welkom in Sandy, onze luxe ruime airstream op onze gastvrijplaats aan het leukermeer! Hier kan je met z'n 2e genieten. De Airstream uit 1975 is helemaal bij de tijd en van alle gemakken voorzien. Privacy, een heerlijk bed, keukentje, badkamer, netflix, kachel en buitenvuurplaats. Geplaatst in de wei aan de bosrand op ons erf. 

De Hasselbraam 

Ontdek de Maasduinen vanuit deze vintage Lander Graziella! Onder de stretchtent beleef je de leukste avonden met elkaar. Lekker fikkie steken in de vuurplaats, suppen of een duik nemen in het meer, romantisch picknicken in het bos.. Er is van alles te doen als je wilt. Gewoon lekker relaxen is natuurlijk ook heerlijk! Tent meenemen voor meer slaapplaatsen? Overleg voor de mogelijkheden! Mocht het ineens echt heel slecht weer worden mag je in overleg omboeken.

Openingstijden
Faciliteiten
Prijs
Prijzen

51.564787713648, 6.0678854723873

Dichtbij

Reindersmeer
Reindersmeer
Cafetaria De Ster
Cafetaria De Ster
Kasteel Well
Kasteel Well

Ontdek

Lutgerdina Hotel
Lutgerdina Hotel
Streepje voor
Streepje voor
Schaapshut Sevenum
Schaapshut Sevenum
Kasteel Arcen
Kasteel Arcen
Recreatiepark Maas en Bos
Recreatiepark Maas en Bos
Kampeerboerderij De Beukenhof
Kampeerboerderij De Beukenhof