Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Eddy Eend, natuureducatieve route voor kinderen

Ga samen met Eddy Eend op avontuur met deze spannende natuureducatieve route, perfect voor kinderen vanaf 6 jaar oud. De route, die ongeveer 3 km lang is, volgt de halfverharde rolstoelroute rondom het prachtige Eendenmeer. Tijdens de tocht wachten zeven verschillende opdrachten op de avontuurlijke ontdekkers. 

In een speciale rugzak zitten alle materialen die nodig zijn om de opdrachten uit te voeren. Vier kinderen kunnen samen met één rugzakje deelnemen aan het avontuur. Eddy Eend kan van tevoren worden gereserveerd bij Ger Welbers, telefonisch bereikbaar op 06-10271925. Als je met Eddy Eend op pad wilt, kun je ook een tasje lenen bij de Eendenhut. Zowel bij Ger Welbers als bij de Eendenhut zijn vier tasjes beschikbaar. 

De kosten voor het huren van een rugzakje bedragen € 2,50 per stuk, met een borg van € 12,50 per rugzakje. 

Parkeergelegenheid is beschikbaar bij de parkeerplaats bij het Eendenmeer aan de Ceresweg. Na het avontuur met Eddy Eend kunnen de kinderen nog even heerlijk ravotten in de speeltuin.

Startpunkt
Ceresweg, Bergen
Länge
3 km
Parken
U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats bij het Eendenmeer aan de Ceresweg

Route: 3 km

Landal De Vers

Früh morgens ist es im Wald herrlich frisch und auch wenn die Tautropfen verschwunden sind, erfrischt einen die wunderbare Waldluft noch. Das gibt richtig Energie! Zum Glück, denn hier…

Weiterlesen
Radroute entlang der Maas
29 km | Oostrum

Other routes

33 km

Helenavaart Grashoek

Grashoek

Weiterlesen
38 km

Radroute Groote Peel

Ospel

Weiterlesen
2 km

Stadtspaziergang Gennep

Gennep

Weiterlesen
6 km

Dorfspaziergang Maasbree

Maasbree

Weiterlesen